Këto janë nuancat e buzëkuqëve që të duhen këtë dimër

139
Sigal

Tani që erdhi dimri, të duhen vetëm këto nuanca, që t’i kombinosh më së miri me stinën dhe veshjet e tua:

Ngjyrë manaferre

Karamel

Patjetër që e kuqe

Vishnje

Nude

Kafe

E zezë, për ato që guxojnë!

Artikuj të sugjeruar: