Sigal

Prej kohësh Vesa Luma dhe Big Basta janë zhvendosur drejt Zelandës së Re bashkë me djalin e tyre. Në kërkim të një jete më të mirë, plot dëshira dhe qëllime duket se së fundmi gjithçka për ta po merr drejtimin e duhur. Shpesh këngëtarja ka zbuluar arritjet e tyre, ndërsa të tjera herë ka ndarë me të gjithë momente nga përditshmëria.

Para pak orësh ajo ka zbuluar një detaj shumë interesant dhe të veçantë. Me anë të një video, Vesa ka treguar distancën që ka deti nga shtëpia e saj, duke zbuluar se ka qenë një ëndërr e hershme që të ketë një shtëpi kaq pranë detit. Në videon përkatëse ajo shkruan: “Ëndrrat bëhen realitet”.