J.Lo super në formë, ndez rrjetet sociale me fotot e reja…

41

JLo edhe njëherë ka mahnitur ndjekësit e saj me linjat trupore.

Është 50-vjeçare, por, nuk duket e tillë.

Ajo tregoi edhe muskujt e formësuar dhe dukej në formën më të mirë, pas kujdesit të vazhdueshëm që ka për fizikun.

Edhe pse shumë të tjerë gjatë karantinës kanë shtuar peshë, këngëtarja ka arritur vetëm ta perfeksionojë trupin.

“Nëse nuk ju sfidon, nuk do t’ju ndryshojë …”, ishte mbishkrimi që ajo ua la fotografive, ku vjen e veshur me veshje sportive.