Çmendet aktori turk, merr me qira vilën e kushtueshme për hir të prindërve

84

Aktori shumë i dashur turk, Kivanç Tatlitug, ka dy shtëpi në Bodrum, por nuk po jeton në asnjëherën prej tyre. Për shkak të situatës alarmante nga koronavirusi, ai i ka vendosur dy banesat në dispozicion familjarëve, prindërve dhe anëtarëve të tjerë të familjes së madhe. Ndërsa, vetë aktori dhe bashkëshortja e tij, Basak Dizer, kanë vendosur të marrin një vilë me qira po në Bodrum për të kaluar disa ditë pushime. Vila e ndërtuar me 50 mijë gurë, ku qiraja e një nate në vilën e aktorit kushton plot 6500 euro. Çifti do të qëndrojë në këtë vilë për 10 ditë dhe pagesa që ka bërë është plot 500 mijë lira turke.