Bleona gati për Oscars, sërish në fustan transparent

215

Bleona Qerreti tërhoqi dhe një herë vëmendje me veshjen e saj në Elton John Oscar Party, organizuar në kuadër të ceremonisë së ndarjes së çmimeve Oscar mbrëmjen e djeshme. Ajo u shfaq me një fustan thuajse totalisht të tejdukshëm, punuar me gurë të shndrritshëm.

Bleona Qerreti tërhoqi dhe një herë vëmendje me veshjen e saj në Elton John Oscar Party, organizuar në kuadër të ceremonisë së ndarjes së çmimeve Oscar mbrëmjen e djeshme. Ajo u shfaq me një fustan thuajse totalisht të tejdukshëm, punuar me gurë të shndrritshëm.

Ndonëse shpesh e kanë kritikuar lidhur me ekspozimin e tepërt të trupit, në organizimet e rëndësishme Bleona thuajse gjithmonë e ka sjellë këtë version veshjesh.