10 aktorët më të paguar, nga Johnson tek Chan

51

Aktorët paguhen me miliona lekë. Njëri prej tyre është edhe Adam Sandler, që në vitin 1998 me pjesëmarrjen e tij në ”Saturday Night Live”, i kishte siguruar rreth 240 milionë dollarë filmit. Në 2019 përmes filmit “Uncut Gems”, ai arriti të grumbullojë vetëm pesë milionë dollarë, prej 51 milionëve sa kishte fituar filmi.

Versionet e përfitimeve të mëhershme nuk kanë rëndësi tashmë, as edhe vendi i tij i nëntë në listën e aktorëve më të paguar. Cili është sekreti? Netlix. Platforma e ka paguar këtë vit aktorin me rreth 31 milionë dollarë, 75% më shumë sa kishte bërë gjatë vitit.

Lista prej 10 aktorëve më të paguar është e kombinuar me shumat e mbi gjysmë milionë dollarëve, më shumë se çereku që paguan Netflix. Dwayne Johnson kryeson në listë me vlerë prej 87.5 milionë dollarë, një pjesë të cilën e mori nga pjesëmarrja e tij në filmin “Red Notice”. 10 aktorët më të paguar janë: Ryan Rynolds, Mark Wahlberg, Ben Affleck, Vin Disel, Akshay Kumar, Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler dhe Jackie Chan.