Frutat e pyllit janë të pasura me antioksidantë

Mund të ndihmojnë në përmirësimin e nivelit të sheqerit në gjak dhe insulinës

Frutat e pyllit janë të pasura me fibra

Përmbajnë shumë ushqyes

Antioksidantët që përmbajnë ndihmojnë të luftojnë kundër inflamacionit (pezmatimit)

Mund të ndihmojnë në uljen e nivelit të kolesterolit

Janë të mira për lëkurën tuaj

Antioksidantët në fruta të malit mund të ndihmojnë të luftojnë kancerin

Frutat e pyllit mund të përfshihen në thuajse çdo dietë

Frutat e pyllit mund t’ju ndihmojnë të keni arterie të shëndetshme

Janë të shijshme nësi i hani vetëm apo edhe të përziera në racione ushqimesh