Sytë, veshët dhe rënia e flokëve në majën e kokës tregojnë sëmundjet koronare të zemrës

505
Sigal

FAKTORËT FIZIKË/ Tiparet tona fizike janë parashikuese të rrezikut. Ja si mund ta minimizoni të keqen

Disa tipare fizike, çuditërisht janë parashikues të rrezikut për atak kardiak. Ju s’mund t’i ndryshoni ato, por n.q.s i keni, ky është një motiv më shumë që ju të merrni masa për të përmirësuar stilin e jetës në mënyrë që të minimizoni rrezikun aty, ku mundeni.

Çfarë është Harku Senil?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf