Stop kirurgjisë plastike. Shpiket substanca që zmadhon gjinjtë në mënyrë natyrale

533
Sigal

SHKENCËTARËT NË SEUL/ Fitoestrogjenet janë substanca krejtësisht natyrore që nxirren nga disa bimë

Zmadhimi i gjinjve mund të arrihet me anë të kirurgjisë plastike ose me përdorimin e mjeteve të natyrës. Edhe pse është shumë e përhapur kirurgjia ka shumë të meta, duke filluar nga çmimet dhe duke arritur në pasojat e pakëndshme. E gjitha kjo mund të shmanget me përdorimin e fitoestrogjenet. Është e rëndësishme të kuptohet diferenca midis estrogjenet dhe fitoestrogjenet. Estrogjenet janë një grup hormone nga bashkim prej steroidesh në trupin tonë. Fitoestrogjenet nga ana e vet janë substanca krejtësisht natyrore të nxjerra nga disa bimë. Kohët e fundit shkencëtarët drejtohen tek fitoestrogjenet pikërisht për origjinën e tyre krejtësisht natyror. Nga njëra anë ata janë të padëmshme për organizmin dhe nga ana tjetrë sigurojnë rezultatet e dëshiruara.

Rezultati

Për shembull Prof. Dr. Çung nga spitali universitar të Shën Marisë në Seul kryen hulumtime për të vërtetuar nëse fitoestrogjenet mund të përdoren në mënyrë efikase për zmadhimin e natyrshëm të gjinjve. Studimet janë kryer mbi njerëz të cilëve u është dhënë fitoestrogjene gjatë 6 muajve. Në fund të periudhës së studimit është vërejtur ndryshim i gjinjve. Në përfundim mund të thuhet se në organizmin e grave fitoestrogjenet rregullojnë sintezën dhe kompensojnë mungesën e estrogjeneve deri nivelin nga të cilit varet pamja e bukur dhe e shëndosh të gruas

per me teper lexoni Gazeten Telegraf