Limonada, pija freskuese që shëron astmën dhe alergjinë

1578
Sigal

Limonët janë të pasur me vitaminën C dhe kalium. Ata stimulojnë trurin, parandalojnë kapsllëkun dhe ndihmojnë mëlçinë  

Uji dhe limoni janë freskues, ndërsa së bashku përbëjnë një pije të vërtetë verore. Përveç efektit freskues, limoni dhe uji së bashku kanë efekt të shkëlqyeshëm në shëndet, por mos përdorni asnjë lloj ëmbëlsuesish që të mos i shkatërroni veçoritë shëruese. Limonët janë të pasur me vitaminën C, e cila është e shkëlqyeshme për luftën kundër ftohjes, janë të pasur me kalium, i cili stimulon trurin dhe rregullon tensionin e gjakut.

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf