Ja mënyra më e mirë për të parandaluar ftohjen…

218

Ka disa ushqime që ju ndihmojnë ta parandaloni ftohjen ose të paktën të ju ndihmojnë që ta kaloni ftohjen.

Po ashtu ushqyerja e shëndetshme mund t’ju ndihmojë në forcimin e imunitetit duke evituar kështu ftohjen dhe gripin.

Ushqimet që mund të ju ndihmojnë për këtë janë: Agrumet, Hudhra, Qepa.