Ja si qetësohen dhimbjet e shpinës gjatë shtatzënisë

442
Sigal

KËSHILLA/ Nëse keni dhembje akute në fazën e hershme të shtatzënisë, menjëherë kërkoni ndihmën e mjekut

Sipas disa hulumtimeve, gati 50 % të shtatzënave vuajnë nga dhembjet e shpinës. Këto probleme zakonisht paraqiten për shkak të ndryshimeve në konturat e trupit të femrës, duke u rritur fëmija dhe duke shtuar në peshë, nga muaji në muaj në barkun e nënës. Kjo peshë e shtuar shkakton ndryshim në qendrën e gravitetit të trupit të femrës.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf