Ja cilat janë ushqimet dhe pijet që kanë efekte negative në trurin tonë

298
Na ndodhë që disa ushqime të veçanta mund të ndikojnë pozitivisht mbi organizmin tonë, duke na ndihmuar të luftojmë probleme të veçanta të shëndetit. Ushqyerja është e para që duhet të rregullojmë për të qenë mirë. Nuk duhet të mendojmë se ushqyerja ka të bëjë vetëm me linjën apo aftësinë tonë për të tretur: shumë studime pohojnë se konsumimi i një sërë ushqimesh, kanë efekte negative në trurin tonë. Por ashtu sikurse ushqimet janë ilaçi ynë, ato mund të jenë edhe burim telashesh. Duke shkaktuar kështu çrregullime të funksioneve, të cilat mund të çojnë në komplikacione të rënda.
Nëse doni që truri juaj të vazhdojë të funksionojë siç duhet, ja një listë e ushqimeve që duhet të evitoni.
Ushqimet e skuqura
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf