Gjatë verës duhet të bëni shumë kujdes me lëkurën e fytyrës

364

Gjatë sezonit të verës duhet patur shumë kujdes me trajtimin siç duhet të lëkurës, e sidomos në pjesën e fytyrës. Më poshtë  ju tregojmë disa këshilla që do ju bëjnë të dukeni më bukur dhe më të shëndetshëm.

Diçka shumë e rëndësishme është të pimë shumë ujë në këtë mënyrë ndihmojmë metabolizmin, lëkurën, flokët, thonjtë.

Përpara se të vendosni ‘make-up’ mos harroni asnjëherë që më parë të aplikoni hidratant.

Ngjyra e lëkurës ndryshon gjatë verës dhe duhet të ndryshojmë sado pak mënyrën dhe ngjyrat që përdorim te pjesa e make up-it.