Çfarë duhet të bëjmë për të kuruar nervin shiatik

704
Sigal

TRAJTIMI/ Kjo sëmundje nuk duhet dramatizuar. Shiatiku është shenjë e dobësisë së pakthyeshme të organizmit

Për përmirësimin e dhimbjeve të nervit shiatik, ekzistojnë kura dhe çajra të ndryshme të rekomanduara nga mjekë popullorë. Një nga mënyrat më të suksesshme që ka dhënë rezultate në lehtësimin e dhimbjeve është bërja e masazheve me vaj dhe akull. Masazhet duhet të bëhen çdo ditë për 30 minuta çdo seancë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf