Amerikanët shpikin tri mënyrat e reja për të mbrojtur zemrën

329
Sigal

MJEKËSIA ALTERNATIVE/ Të menduarit pozitivisht pakëson rrezikun. Rëndësia e akupunkturës dhe elektropunkturës

Mjekësia alternative jo rrallë ka pasur efektin e vet në shërimin e shumë sëmundjeve, së këndejmi miliona njerëz në botë zgjedhin këtë mënyrë për luftimin e sëmundjeve të tyre. Një studim i bërë nga shkencëtarët amerikanë për parandalimin e sëmundjeve të zemrës ka ardhur në përfundim së të menduarit pozitiv pakëson rrezikun e paraqitjes ose parandalimin e sëmundjeve të zemrës.

Mendimi pozitiv

Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf