Ylli Dylgjeri: Dje në diktaturë, kinezët na pastronin partinë, sot në demokraci shqiptarët kërkojnë të pastrojnë kinezët nga aeroporti Rinasit…!!!

481
Sigal

Nga Ylli Dylgjeri.

Valë pastrimesh e Ballukëve dje dhe sot
në mardhënie me kinezët

Dje në diktaturë, kinezët na pastronin partinë, sot në demokraci shqiptarët kërkojnë të pastrojëë kinezët nga aeroporti Rinasit…!!!