Xhixho apel shqiptarëve: E ardhmja është në dorën tuaj, nëse doni ndryshimin, zgjidhni ndryshimin

118
Sigal

Kandidatja e Lëvizjes Socialiste për Integrim për deputete në Qarkun e Tiranës, Erisa Xhixho shprehet se edhe 9 ditë na ndajnë nga dita e ndryshimit, nga dita kur populli do të vendosë vetë të ardhmen, do të zgjedhë ata që do ta përfaqësojnë në Kuvend për 4 vitet e ardhshme.

“Votoni forcën politike që ju ka në qendër të programit dhe vëmendjes dhe jo ata që ju trajtojnë si skllevër, e pastaj janë gati t’u zëvendësojnë me punëtorë edhe nga Bangladeshi.”,- thekson Xhixho në mesazhin e saj.
Mesazhi i saj i plotë:

Edhe 9 ditë na ndajnë nga dita e ndryshimit, nga dita kur populli do të vendosë vetë të ardhmen, do të zgjedhë ata që do ta përfaqësojnë në Kuvend për 4 vitet e ardhshme.
Votoni forcën politike që ju ka në qendër të programit dhe vëmendjes dhe jo ata që ju trajtojnë si skllevër, e pastaj janë gati t’u zëvendësojnë me punëtorë edhe nga Bangladeshi.
E ardhmja është në dorën tuaj! Nëse doni ndryshimin, zgjidhni ndryshimin!
#Voto nr.6 LSI
#Voto nr.2 Erisa Xhixho