Xhelal Mziu: Largimi i Rilindjes, shpëtim për shqiptarët!

239

Nëpërmjet një postimi në facebook, Xhelal Mziu ka reaguar në lidhje me dyfishimin e taksave familjare.

“Në vitin 2019 kur drejtonin Demokratët, një familje paguante #986_1305lekë lekë në muaj! Në vitin 2020 ku drejton Rilindja 6%, një familje paguan #2523lekë në muaj”, shkruan Mziu.

Reagimi i plotë i Xhelal Mziut

#DyfishohenTaksat dhe tarifat familjare, për 40 mijë familjet e Paskuqanit e Kamzës!
Në vitin 2019 kur drejtonin Demokratët, një familje paguante #986_1305lekë në muaj!
Në vitin 2020 ku drejton Rilindja 6%, një familje paguan #2523lekë në muaj!
Rritja e taksave e tatimeve model i Rilindjes!
Varfëria, papunësia e eksodi, model i Rilindjes!
Kjo është “Shqipëria që duam” rilindase!
Zgjedhjet e reja dhe largimi i rilindjes, shpëtim për shqiptarët!