Puna jonë dhe lutjet e tyre në këtë muaj Ramazani shkojnë, për largimin e kësaj të keqje

64
Xhelal Mziu, drejtuesi politik kandidati për deputet i PD në Qarkun e Dibrës, ka takuar sot ikonat e Dibres. Ai eshte shprehur se eshtë nderë për ne që kemi modele dhe na udhëzojnë në rrugën e drejtë të fesë dhe qytetarisë.
Statusi i plote…
Një takim i ngrohtë dhe shumë miqësor me dy ikonat e qytetarisë Dibrane. Shehi Mensur Shehi, qytetarët model Rexhep Bardulla dhe Subi Gazidedja.
Është nderë për ne që kemi modele dhe na udhëzojnë në rrugën e drejtë të fesë dhe qytetarisë.
Puna jonë dhe lutjet e tyre në këtë muaj Ramazani shkojnë, për largimin e kësaj të keqje të madhe që historikisht është pozicionuar kundër klerit.
🤲
Sigal