VIDEO/ Një kafe për studentët protestues, solidarizim në Shkodër

317

Me dhjetra studentë kanë dalë në protestë në të gjithë rrethet e vendit.

Protesta e cila nisi në Tiranë një javë më parë është shtrirë në të gjithë qendrat universitare në vend.

Ndërkohë një gjest përkraheje dhe solidariteti është edhe sjellja e këtij përsoni që duket në pamjet që vijnë nga Shkodra. Ai ka ndarë kafe për studentët protestues

Më poshtë pamjet