Venecia: Kemi pranuar kërkesën e Presidentit Ilir Meta

84

Komisioni i Venecias ka pranuar kërkesën e Presidenti të Republikës së Shqipërisë Ilir Meta i cili kërkoi opinion për Ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Në një prononcim për FaxNeës, Komisioni bën të ditur se kërkesa e Metës është marrë në dorëzim dhe do të shqyrtohet.