Vasili: Kryeministri qep gojën për bombardimet në Siri, sepse në Amerike drejton Trump dhe jo Sorosi

400
Kryeministri qe komenton cdo budallek te mundshem me te gjithe fuqine e mundshme dhe me te gjithe cektesine e mundshme,ka qepur gojen per bombardimet, qe SHBA udhehoqi ne Siri.
Sigurisht per kryeministrin,qe urren presidentin Trump fjalet nuk i dalin nga goja sepse Trump po udheheq nje aksion te nivelit boteror per goditjen e diktaturave gjakatare dhe vecanerisht ne Siri.
Turp per kryeministrin qe i kundervihet amerikes dhe shqiptareve duke heshtur.
Fol kryeminister, boll u frike;per te miren e njerezimit Ameriken e drejton Trump jo Sorrosi.
Sigal