SPAK ‘zbarkon’ në Durrës, lëshon urdhër-arrest për disa ish-zyrtarë të Bashkisë

119
Sigal

Sipas raportimeve të medieve, mësohet se është lëshuar urdhër-arresti për 10 zyrtarë dhe ish-zyrtarë masa arrest me burg për punonjësit e kësaj bashkie.

Në orët në vijim SPAK pritet që të japë informacione edhe për emrat e ish-zyrtarëve.

Kujtojmë se pak ditë më parë me urdhër të SPAK u arrestua edhe sekretarja re Përgjithshme e Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro.