Sondazhi për zgjedhjet në Korçë/ “Bulevardi i Korçës” publikon rezultatet: Braimllari i LSI-së fiton 53% në 25 prill ndaj 47% të Peleshit të PS-së

542
Sigal

 

Një sondazh i bërë nga portali “Bulevardi i Korçës” me qytetarë dhe votuesë me pyetjen: Kush i fiton Korçën në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit: Peleshi, drejtuesi politik i PS-së i fushatës elektorale të PS-së, apo Endrit Braimllari, drejtuesi politik i LSI-së për fushatën elektorale të Qarkut të Korçës, rezulton se 53% e qytetarëve votojnë Braimllarin e LSI-së dhe 47% e qytetarëve votojnë Niko Peleshin e PS-së.