SKANDAL në PS Gjirokastër/ Telnis Skuqi: Kryetari i PS tenton të përdhunojë punonjësen

788
Sigal

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur brenda një drejtorie në varësi të Bashkisë së Gjirokastrës, pas orës zyrtare të punës, në qytetin e Gjirokastrës, afro 10 ditë më parë.

Policia dhe kryebashkiaku i emëruar, rilindasi Flamur Golemi, po investojnë personalisht që çështja e përdhunimit të mbahet e fshehtë.

Në këtë ngjarje të pazakont u përfshin tri persona, drejtori i ndërmarrjes së ujësjellësit, Gentian Llogo, një punonjëse, si dhe i dashuri i saj.

Sipas një “video-audio”-je, dëgjohen grushtat që merr drejtori i ndëmarrjes, ndërsa i dashuri i tij ishte dramatizuar ku e fejuara e tij, e kishte informuar se Llogo kishte tentuar ta përdhunoj atë në zyrën e tij.

“Kush je ti që prek të dashurën time”, – dëgjohen në video-audio dhe pas 5 sekondash dëgjohen ulërimat e Llogos, teksa i dashuri godishte papushim Llogon.

Burime të sigurta nga stafi i përfaqësuesit politike të PS për qarkun e Gjirokastrës, Bledi Çuçi, i thanë gazetarit Skuqi se lidhur me këtë ngjarje është informuar personalisht Ministri i Brendshëm, por për shkak të fushatës elektorale, çështja ndaj Llogo është mbajtur e fshehtë, deri në dorëheqjen e tij si drejtues i ndërmarrjes.”