Skandal, boshatisen zyrat, shkelet Ligji. E gjthë administrata e “Rilindjes” së Elbasanit në fushatë

304
Skandali, gjithe administrata e Ps ne fushate ne Elbasan. Nje pjese e tyre premtojne vende pune, nje pjese tjeter ofrojne zhperblime mateeiale dhe monetare ne kembim te votes, nje pjese mashtrojne me Legalizimet…
Dosja, zyrtare punonjes te administrates shteterore të ps, kane braktisur zyrat e shtetit prej 4 muajsh dhe vazhdojne mos te respektojne vendimin e task force te krijuar nga qeveria
Sigal