Shumica miraton me 88 vota ‘Vettingun’

286
Kuvendi ka votuar në parim ligjin për vettingun, pa praninë e opozitës. Në sallën ndodhen 89 deputetë, nga të cilët 88 kanë votuar pro vettingut.
Ligji ka marrë një abstenim dhe asnjë votë kundër. Ndërkohë, opozita u largua vetëm pak më parë nga salla, duke mos marrë pjesë në votim.
Mësohet se ka abstenuar deputeti vangjel Dule.