Shpopullimi i Shqipërisë dhe spoti për ripopullimin me afro-aziatikë në kuadër të Axhendës Soros për rrënim- falimentimin

169

Av.Altin Goxhaj

E bënë dhe këtë. Spot që i bën thirrje afrikanëve të vijnë të punojnë në Shqipëri!

Agjencia e Punësimit deklaron se ka bërë marrëveshje me Veliajn në 2013 kur ishte Ministër Pune.

Spoti tregon 3 afrikanë që punojnë në Tiranë, të cilët i bëjnë thirrje afrikanëve të vijnë të punojnë në Shqipëri se është vend i bukur.

Këta janë skllevërit për të cilët ka nevojë Oligarkia Soros, sepse këta as votojnë dhe as protestojnë për të kërkuar mbrapsht lekët që na ka vjedhur rilindja e Soros.

Kjo është faza e dytë, faza e ripopullimit me afro-aziatikë në kuadër të Axhendës Soros për rrënimin, falimentimin dhe shpopullimin e Shqipërisë.

Këtë spot e prezantoi edhe Avokati Altin Goxhaj në emisionin e përjavshëm në Tv. Fax News.