Shoqërohet në polici Ilir Vrenozi, reagon menjëherë Ilir Meta: Më shkroi se…

204
Sigal

Reagimi nga Ilir Vrenozi:
Edhe kjo besoj RASTËSI, por e vërtetë se më njoftoi vetë adashi im. Ti urojmë një intervistë konstruktive dhe demokratike.
Nga Republika e Shqipërisë, në Republikën Socialiste të Rastësive.