Reforma zgjedhore/ Basha: Është bërë progres, por …

62

Kreu i opozitës Lulzim Basha ka dhënë një deklaratë të shkurtër në selinë e PD-së.Duke folur për gazetarët, Basha tha se është bërë progres, por ka mbetur ende dhe 1 çështja pa u zgjidhur.

Duke folur për gazetarët, Basha tha se është bërë progres, por ka mbetur ende dhe 1 çështja pa u zgjidhur.

‘Është bërë progres drejt dakordësisë për administrimin zgjedhor. Ka mbetur një çështje pa zgjidhur.

Dua t’i siguroj shqiptarët se opozita e bashkuar do të bëjë gjithçka për votën e lirë dhe të ndershme.

Ju faleminderit’, tha Lulzim Basha nga selia blu.