Klevis Balliu: Te bësh reformen zgjedhore online është njësoj si të bësh reformen zgjedhore në shtëpi

17
Nga Klevis Balliu

Reforma, eshte ceshtje e parlamentit, e kryesise te kuvendit, dhe jo e guzhinave te pushtetit.

Cdo diskutim i qeverise me veten e vet per refomen zgjedhore eshte nul, persa kohe nuk kalon ne kryesi te kuvendit dhe ne zyren e komisionit te reformes zgjedhore.

Nese keto behen online atehere pse duhen paguar taksa per zyrat e deputeteve dhe per mbajtjen e kryesise te kuvendit.

Por kur online behet ky komision pse nuk behet dot cdo komision pse nuk behet dhe parlamenti online.
Madje jemi qe jemi le ti bejne dhe zgjedhjet online

Ja nje propozim per deputetet onile, ne parlamentin online, te komisionit online, per reformen online, qe te vjedhin online.
Sigal