Rama në Francë, takim me homologun Cazeneuve

377
Kryeministri Edi Rama ka nisur një vizitë një ditore në Paris.

Lajmin e dha vetë kreu i ekzekutivit nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, i cili shprehet se ka një program të ngjeshur një ditor, me biznesin, median dhe kryeministrin francez.

“Gjithnje kenaqesi rikthimi ne Paris. Nje program i ngjeshur njeditor me biznesin median dhe kryeministrin e Frances Bernard Cazeneuve”, shkruan kryeministri Edi Rama në rrjetet sociale.
Sigal