Prof.Dr.Zamira Çavo: Satelit, për të vëzhguar edhe tryezën e pensionistëve

113
Sigal

Unë besoj se Kryeministri im çdo gjë që thotë e bën. Besoj se dhe Satelitët për të monitoruar territorin do t’i realizojë. Ai nuk bën shaka me ato që i ka objektiva të tijat! Uroj me zemër që nëpërmjet këtyre satelitëve të mund të shikojë edhe çfarë gatuajnë pensionistët, të papunët, të sëmurët, dhe ne të tjerët…sa herë gatuajnë mish e peshk, e sa herë fasule e trahana… e sa herë ASGJË fare!