Prof.Dr. Edlira Haxhiymeri: Fytyrat mafioze të Rilindjes

520
Sigal

Prof. Dr. Edlira Haxhiymeri: Fytyrat mafioze të Rilindjes

Të nderuar miq e mikesha, nuk mund të rri pa shkruar dy fjalë për fytyra të tilla mafioze të Rilindjes! Hajdut të tillë ordiner, që nuk vunë dot asnjë gur në sistemin e mjekësisë për aq kohë sa e drejtoi, por e shkallmoi me PPP-të dhe investimet fallco, pasi përfitoi pafundësisht nga tenderat dhe i transferoi kapitale në firmat personale në IT, pasi u tall sa mundi me kartat digitale të shëndetit, duke ju dhënë njerëzve në dorë një letër pa vlerë dhe gjoja lehtësimin e procedurave të rimbursimit, që në fakt vetëm u vështirësuan, ata që e vuajnë këtë mund ta vërtetojnë, sot me pafytyrësinë dhe paturpësinë që e karakterizon, ka hapur gojën dhe përveshur buzët për të prononcuar mëkatin e radhës! Të shkurtojë pagat dhe pensionet!!!!! Monsterat si ju mund të propozojnë ç’të munden. Se monstra janë! Hakun pas qafe e kanë.
Deri këtu për sot.