Presidenti Meta takon Markoviç: Ti bëjmë konkrete marrëdhëniet mes dy vendeve

311

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka bërë publik një takim të tij me Kryeministrin e Malit të Zi. “Biseduam për mundësitë dhe hapësirat për t’i bërë edhe më konkrete marrëdhëniet mes dy vendeve e popujve”, shkrun ai .

Ja shenimi i Kreut të Shtetit në faqen e tij në facebook:

Një takim i përzemërt dhe miqësor, si përherë, me Kryeministrin e Malit të Zi, Duško Markovi?. Biseduam për mundësitë dhe hapësirat për t’i bërë edhe më konkrete marrëdhëniet mes dy vendeve e popujve.