Presidenti Meta nderon kujtimin e tre Heronjve të Kombit, Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla

51
Sigal

Në postimin e tij në rrjetet sociale, Presidenti Meta nderon kujtimin e tre Heronjve të Kombit, Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla, të vrarë në 17 janar 1982.

Postimi i tij i plotë :

Tre flakadanë të lirisë së Kosovës, që nuk shuhen kurrë! LAVDI!