Presidenti Meta: Mirënjohje intelektualëve tanë në SHBA dhe kudo në botë

131
Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka shpërndarë analizën e  Ish-Drejtorit i VOA-s për Euro-Azinë, ku  për “Telegraf” ka analizuar zgjedhjet e 30 qershorit dhe rolin e ndërkombetarëve.“
“Mirënjohje intelektualëve tanë në SHBA, Europë, Kanada, Australi dhe kudo ndodhen, të cilët ndjekin me shqetësim zhvillimet regresive në vendin tonë dhe që nuk heshtin por vijojnë të japin kontributin e tyre për shpëtimin e demokracisë që sot është në rrezik më shumë se asnjëherë!Demokracia dhe Sovrani do Triumfojnë!”,shkruanPresidenti në faqen e tij.
Sigal