Presidenti Meta do të jetë i pranishëm në orën 14:30 në Universitetin Katolik Zonja e Keshillit të Mirë

466
Presidenti i Republikes Sh.T.Z Ilir META do të jetë i pranishem në orën 14:30 në Universitetin Katolik Zonja e Keshillit te Mirë, ku do te mbaj një fjale rasti në prezantimin e Mesazhit të Paqes së Atit të Shenjë Papa Francesko ” Emigrante dhe Refugjate: burra dhe gra në kërkim të Paqes”.
Sigal