Petrit Vasili: Miu “optimist”, përpara elefantëve, që vetëm “dështojnë”!!

103
Sigal

Rama çudit dhe veten e deklaron se BE ka dështuar:

“Nuk është hera e parë që dështojnë në mosdhënies e mundësisë për Konferencën e Parë.”

“Nuk jam aspak pesimist, edhe pse ata mund të dështojnë disa herë”.

“Ne nuk kemi dështuar, ata kanë dështuar”.

Rama është vërtet për të qarë hallin se nuk e di gjëkundi se ku e ka vendin.

Meqënëse ata që ka përqark e tallin, po ja themi fare qetë, është në fund fare të Europës ndaj edhe Europa tallet me këtë të fandaksur!!

Miut, që është i fundit në të gjitha dhe qesharak në gjithçka i duket vetja elefant.

Megjithatë miu është “optimist”, se ai përparon fort nëpër gjirize, ndërsa elefantët europianë vetëm “dështojnë” në mirëqënien e tyre pa kufi.

Go miu Rama, go!!