Pas debateve me Tahirin në komision, Braho: Të merren masa disiplinore ndaj Nokës

242
Kreu i Komisionit të Sigurisë, Spartak Braho, i kërkon Kuvendit marrjen e masave disiplinore ndaj deputetit dhe ish-Ministrit të Brendshëm Flamur Noka lidhur me debatin mes tij dhe Ministrit Tahiri në Komision mbledhjen e 17 nëntorit 2015.
Në letrën dërguar Kuvendit, Braho nënvizon faktin se Noka “gjatë gjithë kohës ka përdorur fjalë fyese, ofendime, ka ndërhyrë mbi aparaturat elektronike me dhune”, veprime këto që sipas kreu të Komisionit të Sigurisë krijuan një situatë të nderë dhe shkelën rëndës rregulloren e Kuvendit.