Panariti nderohet me titullin “Doktor Honoris Causa” në Mjekësi Veterinare

432
Ministri i Bujqësisë , Zhvillimit Rural dhe Administrimit të ujërave Edmond Panariti është dekoruar me titutllin “Doktor Honoris Causa” në mjekësi Veterinare nga Universiteti i Perugias. Ky lajm është bërë nga vetëm Ministria në faqen e saj në Facebook. “Ministri Panariti merr titullin “Doktor Honoris Causa” në Mjekësi Veterinare, nga Universiteti i Perugias”, shkruhet në Facebook.
Sigal