“Paketa anti shpifje”, plas gallata në rrjetet sociale me Edi Ramën

1335
Sigal

Kryeministri Edi Rama, ka paralajmëruar një paketë anti-shpifje, për politikanët dhe mediat që publikojnë fakte të cilat pushteti i konsideron shpifje. Kjo nismë, që duket si një tentativë për të çensuruar kritikët, ka bërë që në rrjetet sociale të plasë humori me kryeministrin.