Një dekret qëndron mbi tavolinë, podiumi ku do mbajë presidenti Meta fjalim

359
Sigal

Një tavolinë e një foltore janë vendosur sot në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Po ashtu shihet se mbi tavolinë qëndron një dekret i mbuluar dhe përmbatja e tij nuk dihet, është një stilolapës që do firmosë dekretin dhe flamurin shqiptar.