Ministrja Shahini publikon album të nxënësve që mësojnë nga shtëpia

730
Sigal

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Besa Shahini ka publikuar së fundmi një foto-album nxënësish nga i gjithë vendi ndërsa ata mësojnë nga shtëpia. “Jo vetëm mësuesit, por edhe nxënësit kaluan shpejt dhe pa ankesa nga klasa në kompjuter”, shprehet Ministrja Shahini ndërsa falënderon përzemërsisht nxënësit për përkushtimin që po tregojnë aktualisht ndaj mësimit.