Luan Rama: Në Vlorë si e do tradita e Vlorës: LSI FORCË E BASHKUAR

71
Në Vlorë si e do tradita e Vlorës:
LSI FORCË E BASHKUAR,
LSI FORCA E FITORES.
Pjesmarrje mbreslënëse në zgjedhjet për Kryetarin e LSI-së dhe për delegatët e Konventës Kombëtare.
60 përqind e pjasmarrësve anëtarë të rinj të LSI-së.
LSI në Vlorë si e do tradita: bashkë më të vendosur, bashkë më të fortë, bashkë fitimtarë.