LSI Durrës, Kuçi : Beton natë e ditë nga hyrja e Durrësit e deri tek Currilat. Na e shkatërruan qytetin tonë të bukur.

84
Sigal

Kryetarja e LSI Durrës, Kontjana Kuçi nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka reaguar për betonimin që i bëhet qytetit të Durrësit.

“Beton natë e ditë. Nga hyrja e Durrësit e deri tek Currilat. Beton dhe vetëm beton edhe para edhe gjatë pandemisë. Na e shkatërruan qytetin tonë të bukur.”, – thuhet në postimin në rrjetet sociale.

Postimi i plotë :

Beton natë e ditë. Nga hyrja e Durrësit e deri tek Currilat.
Beton dhe vetëm beton edhe para edhe gjatë pandemisë.
Na e shkatërruan qytetin tonë të bukur.
Durrësi duhet t’i thotë JO “rilindjes” sektit të betonit dhe korrupsionit.
Kontjana Kuçi
Kryetare e LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI