LSI Durrës, Guri: Gruaja është themeli i shoqërisë dhe LSI do i kushtojë vëmendjen e merituar dhe do i japë mbështetjen e duhur grave dhe vajzave në Durrës

57
Sigal

Mbremjen e sotme, anëtare e Kryesisë së LSI-së, Durrës, Elona Guri ka zhvilluar një takim me 2 gra të qytetit të Durrësit të cilat besojnë tek LSI si forcë politike dhe në mbështetje të grave e vazjave.

“Ne do zbatojmë strategjinë për gruan sipërmarrëse e cila do jetë një paketë masash stimuluese financiare dhe fiskale për promovimin dhe zhvillimin e nismës private për vajzat dhe gratë.
Gruaja është themeli i shoqërisë dhe LSI do i kushtojë vëmendjen e merituar dhe do i japë mbështetjen e duhur grave dhe vajzave në Durrës.”, – është shprehur Elona Guri në një postim të shpërndarë në rrjetet sociale.

 

Postimi i saj i plotë:

Me zonjën Kadife dhe Berindën të cilat besojnë tek LSI si forcë politike fituese dhe në mbështetje të grave e vajzave.
LSI ka një program të qartë për forcimin ekonomik dhe social të gruas.
Ne do zbatojmë strategjinë për gruan sipërmarrëse e cila do jetë një paketë masash stimuluese financiare dhe fiskale për promovimin dhe zhvillimin e nismës private për vajzat dhe gratë.
Gruaja është themeli i shoqërisë dhe LSI do i kushtojë vëmendjen e merituar dhe do i japë mbështetjen e duhur grave dhe vajzave në Durrës.
Elona Guri
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI