Kush është lideri më i mirë? 91.4% vlerësojnë Berishën, Basha merr 4%

169
Sigal

91.% e anëtarëve të PD mendojnë se Sali Berisha ka qenë lideri më i mirë në vend. 

Të dhënat janë publikuar në sondazhin e Antonio Notto, në RTV Ora.

Vetëm 4% e anëtarëve të PD mendojnë se Lulzim Basha është lideri më mirë në Shqipëri. 

Diferenca mes Berishës dhe Bashës lidhur me pëlqyeshmërinë si lider është e jashtëzakonshme.

Image