Sondazhi/ 63.1% e anëtarëve të PD nuk kanë besim te Lulzim Basha

124
Sigal

Anëtarët e PD i janë përgjigjur pyetjes së sondazhit të Antonio Noto se sa besim kanë te kryedemokrati Lulzim Basha, si lider politik që mund të punojë në interes të Shqipërisë.

63.1% shpehen se nuk kanë aspak besim te Lulzim Basha.

Vetëm 1% e anëtarësisë demokrate ka shumë besim te kryetari aktual i PD dhe 21% mjaftueshëm.

Më poshtë gjeni të dhënat e sondazhit:

Image

E kundërta mund të thuhet për Sali Berishën. 67.9% kanë shumë besim dhe 14.6% mjaftueshëm. Pra, të anketuarit anëtarë të Partisë Demokratike.

Image